EVEN VOORSTELLEN

Welkom op mijn Tervino wijnblog.


Hallo wijnliefhebber. Leuk dat je mijn blog hebt gevonden.


Mijn naam is Frits, geboren Achterhoeker maar ik woon al zo’n 25 jaar in de mooie Betuwe. Ik ben wijnliefhebber en gefascineerd geraakt door de veelzijdigheid van wijn. Steeds valt er weer iets te ontdekken. Tijdens mijn vele bezigheden op het gebied van wijn is het maken van dit wijnblog een volgende logische stap op mijn ontdekkingstocht.

Ik ben WSET 3 gecertificeerd.
Het maken van wijnreizen, ontmoeten van wijnmakers, geven van proeverijen, beoordelen van wijnen, docent … deze ervaringen wil ik graag delen. Daarbij hoop ik bij te dragen aan meer kennis en nog meer  proefplezier.
Ik wens je heel veel leerzaam leesplezier. Mocht je wijnvragen hebben of suggesties voor blogonderwerpen dan hoor ik dat graag.

Frits
tervinowijn@gmail.com


Drink verstandig.